Zwemplezier voor alle leeftijden!

Rustig baantjes kunnen trekken is een absolute must.
Maar zij die net iets meer willen, vinden ook hun gading.

25-meterbad

Het sportbad heeft een diepte van 2 meter en is perfect om baantjes te trekken. Het beschikt over een beweegbare bodem waardoor het ook geschikt is om verschillende soorten lessen te geven.

Wij garanderen steevast minimum 2 banen open voor publiekszwemmen. Letterlijk altijd welkom dus!

Aquasport

Plezier maken in het water en tegelijkertijd aan je conditie werken? Klik snel hier om te ontdekken hoe het kan dankzij onze aquasport!

Recreatie

Het rijke aanbod aan speel- en sprayelementen en 3 glijbanen (1 buisglijbaan, 1 familieglijbaan) kan zowel de jongste als wat oudere kinderen bekoren.

Bovendien leggen wij op geregelde tijdstippen ook opblaasbare hindernissenparcours in het instructie- of sportbadleggen voor nog extra fun.

Een geavanceerd projectiesysteem tovert het instructiebad ook regelmatig om tot een interactief aquarium met tropische visjes. Dankzij de beweegbare bodem over de volledige oppervlakte kunnen ook de allerkleinsten hun fantasie hier de vrije loop laten.

Wellness

Kom tot rust in onze wellness met sauna, infraroodcabine, stoombad, jacuzzi en relaxzone en geniet van het ontspannende zicht op de duinen.

Kleedkamers en douches

42 individuele kleedruimtes, 6 voor groepen, 6 voor gezinnen en 3 MIVA kleedruimtes  zorgen voor een vlot zwembadbezoek. Twee douchepleinen voorzien in het nodige sanitair.

Wij gebruiken cookies
Wij gebruiken cookies op deze website om gebruikersactiviteit te volgen via Google Analytics. Door te accepteren ga je hiermee akkoord. Meer info