INFO & CONTACT

Op zoek naar praktische info zoals de openingsuren of de parkeermogelijkheden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Maar ook op je vragen over de infrastructuur en accommodatie van Vita Krokodiel vind je hier een antwoord.

Zwem- en ontspanningscomplex

Vita Krokodiel beschikt over verschillende zones om te zwemmen, te plonzen én te relaxen.

  • Een multifunctioneel sportbad (25 m x 16 m) met 6 zwembanen en een constante temperatuur van 27°. Dit zwembad heeft een beweegbare bodem over de lengte van 2 zwembanen.
  • Een instructiebad (8 m x 12,5 m) dat het jaar door een heerlijke 31° warm is. Dit zwembad is uitgerust met een beweegbare bodem over de volledige oppervlakte van het bad.
  • Een recreatielandschap met kleuter- en spraypark, een familieglijbaan van 10 m lang en 3 m breed, en een buisglijbaan!
  • Een publieke wellness-ruimte met sauna, stoombad en infraroodcabine.
Wave

Openingsuren

Om elke bezoeker de kans te geven optimaal van de zwembaden en activiteiten te genieten én tegelijk de veiligheid te garanderen, is Vita Krokodiel elke dag open, met aangepaste openingsuren per zone.

 

Tarieven

Wil je al eens kijken hoeveel je betaalt voor een ingangsticket? Of is een abonnement voor jou een betere optie?
De toegangsprijzen en abonnementsformules heeft Vita Krokodiel geoptimaliseerd volgens bezoekersprofiel en de gewenste activiteit.
(Onze tarieven werden in overleg met de gemeente Middelkerke vastgelegd)

Kleedruimtes

Met haar individuele kleedruimtes, gezins-, groeps en MIVA-kleedruimtes is er plaats voor iedereen in Vita Krokodiel. Met aangepaste douchefaciliteiten en een plafondlift kunnen ook andersvaliden met een zwaardere beperking van het water komen genieten.

Honger na het zwemmen?

In Vita Krokodiel kan je terecht voor een hapje of een drankje. Ook zonder natte zwemzak. Zo is er een grote horecagelegenheid bij het centrale entreeplein waar je bij goed weer ook gezellig op het terras kan relaxen.

Parking

De parkingplaatsen van Vita Krokodiel bevinden zich allemaal langs de zijde van de Westendelaan. Daar vind je 100 fietsplaatsen, 200 autoparkeerplaatsen en verschillende elektrische fiets-oplaadpunten. Aan de voorzijde van het complex liggen de Kiss & Ride-zone (eerste 15 minuten gratis) en de MIVA-parkeerplaatsen. 

Aan de slag bij Vita Krokodiel?

Wil je graag bijdragen aan de sportieve vibe van het complex en deel uitmaken van het Vita Krokodiel-team? Hou dan dit najaar deze pagina in het oog, want dan plaatsen we onze vacatures online. Heb je geen zin om te wachten en wil je ondertussen graag spontaan solliciteren, stuur dan je cv en motivatiebrief naar lukas.vercaigne@vitagroep.be.

Werkzaamheden & suggesties

Terwijl wij – Vita en aannemer Cordeel – werken aan het nieuwe Vita Krokodiel-complex proberen we uiteraard om de hinder voor de buurt(bewoners) zoveel mogelijk te beperken. Een goeie verstandhouding met de omgeving is voor ons tenslotte heel belangrijk. Mocht je toch opmerkingen hebben, breng ons dan zeker op de hoogte via middelkerke@vitagroep.be. Suggesties die een verbetering van de toekomstige exploitatie kunnen inhouden, zijn welkom op hetzelfde adres. Het ontwerp ligt dan wel vast, we staan altijd open voor interessante ideeën.